Утринска Гимнастика: Забранетата реклама за новиот Volkswagen Polo – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Забранетата реклама за новиот Volkswagen Polo

Германскиот бренд објави интересна реклама за малиот автомобил – која беше забранета за емитување на телевизиските канали во Велика Британија поради „неодговорното возење“.

Иако е забрането, промотивното видео на забавен начин ja претставува важноста на безбедносните системи со кои е опремено новото Polo. Поточно, во рекламата можеме да видиме како модерната технологија може да им помогне и на понеодговорните возачи да ги извади од опасност по својот или по некој туѓ живот.

Погледнете го видеото и уживајте!Отсекогаш Филип се интересирал за дизајнот и перформансите на автомобилите, а во срце му лежат легендарните спортски модели со забавен карактер кои можат да ги совладаат свиоците со огромна брзина.