full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Lamborghini забрзано го најавува новиот URUS!

Италијанскиот производител на екстремни хипер-автомобили со забрзано темпо го најавува својот нов супер-SUV – кој веќе знаеме дека ќе се вика Urus и ќе ја продолжи Rambo-Lambo традицијата!

Низ неколку видеа, Lamborghini го најавува Urus и ги претставува неговите можности – ги прикажуваат неговите таленти како на асфалтот, така и надвор од него, но ја покажуваат и врската со оригиналниот Rambo-Lambo – легендарниот Lamborghini LM 002!

Утринското кафе во рака, звучниците (или слушалките) на погласно – и уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.