full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Петте најдобри звуци на Porsche!

Денот го започнуваме со нешто несекојдневно – ќе дознаеме кои се петте најдобри звуци на моделите на Porsche – според Porsche!

Германскиот производител на спортски и супер-спортски (но и мега) автомобили има богата историја – па ако ги прашате кои модели во историјата на Porsche звучат најдобро – ова би бил нивниот одговор!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.