full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Еволуцијата на тркачките заштитни кациги

Денот ќе го започнеме со нешто интересно  – погледнете како низ изминативе 100 години еволуирале тркачките заштитни кациги.

Од обични плантени навлаки кои само заштитувале од прав, па сè до врвните модерни кациги кои нудат навистина импресивна заштита – погледнете како еволуирале тркачките кациги!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.