full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Видео-брошура за новата E-Class на Mercedes-Benz

Еден од најдобрите начини да се започне утрото е со моделите на Mercedes-Benz, а ние ова утро ќе го започнеме со сеопфатна видео-брошура за новата E-Class на германскиот премиум производител!

Германскиот производител со право го нарекува видеото кое го објави пред неколку дена „Видео Брошура“ – на неколкуминутното видео ќе дознаете за сите технолошки достигнувања, но и сите други новитети кои го најдоа својот дом во новата E-Class на Mercedes-Benz. Новиот автомобил веќе пристигна кај нас и веќе е дел од нашите улици, а ова е одлична шанса и можност да научиме нешто повеќе. Уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.