full screen background image
Search

ГАЛЕРИЈА: Стјуардесите на Mercedes-Benz и Мак Аутостар!

Неделава е актуелна промоцијата на новата Mercedes-Benz E-Class во Македонија, а ние ви пренесуваме ексклузивна галерија од стјуардесите задолжени за првокласното искуство во салонот на Мак Аутостар!

Искуството кое го нуди новата E-Class на Mercedes-Benz е првокласно, а токму со тие зборови дебитираше новиот луксузен германски седан во Македонија – Прва Класа. Во продолжение ви нудиме ексклузивна галерија од новата E-Class, како и стјуардесите на Мак Аутостар кои ја оформуваат целосната слика за овој скапоцен автомобил!

Фотографија: Дејан МаликовскиАлфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.