Утринска Гимнастика: Ken Block’s Gymkhana 8: Ultimate Exotic Playground – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Ken Block’s Gymkhana 8: Ultimate Exotic Playground

Новата Gymkhana на легенарниот Ken Block нè носи во Дубаи. Навистина нема потреба многу повеќе да објаснуваме!

Ken Block, неговата Ford Fiesta и неговите пријатели од Ford Performance се во Дубаи. Веќе кажавме повеќе од доволно – сега погледнете како Ken Block „им ја вади душата“ на Toyo пневматиците!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.