Утринска Гимнастика: Несекојдневно лудување со Ferrari F40! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Несекојдневно лудување со Ferrari F40!

Ретки се оние кои го возат својот Ferrari F40, но уште поретки се оние кои навистина уживаат во својот примерок на овој легендарен италијански автомобил – и тоа во Gymkhana стил!

Gymkhana на фарма? Farmkhana!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.