full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Дизајнот и аеродинамиката на новиот Ford GT!

Денот ќе го започнеме со одличниот Ford GT – односно приказната позади неговиот дизајн и вниманието кое е посветено на неговата аеродинамика!

Ќе можете да го видите новиот Ford GT во неколку различни стадиуми – прво како скица, потоа како мал модел, па прототип и конечно како финален продукт. Ќе видите како е тестирана и развивана неговата аеродинамика и ќе дознаете нешто повеќе за неговата историја. Уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.