full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Драг-трка меѓу McLaren P1, Ferrari LaFerrari и Porsche 918!

Конечно! По долготрајно чекање, конечно „официјална“ драг-трка меѓу монструозните хипер-автомобили на McLaren, Porsche и Ferrari! Што мислите, кој е најбрз?

Автомобилите се добро познати – Ferrari LaFerrari со 949 коњски сили, McLaren P1 со 903 коњски сили и Porsche 918 Spyder со 874 коњски сили. Што мислите – кој ќе стигне прв до целта?Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.