Утринска Гимнастика: Autoskin системот на Koenigsegg Regera – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Autoskin системот на Koenigsegg Regera

Autoskin системот кој е дел од Koenigsegg Regera користи вграден хидрауличен систем за да овозможи отворање на вратите и поклопците преку далечинско – но погледнете како тоа изгледа!

Вистински Трансформер, зарем не?Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.