full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Бегање од лошите момци со Peugeot 308 GTi!

Брзи автомобили, многу возбуда и.. дрско мајмунче! Момците од Peugeot ни подготвија вистински акционен филм со новото промотивно видео за 308 GTi!

Новиот Peugeot 308 GTi ветува адреналин зад управувачот и многу, многу возбдуда – а дали постои подобар начин од краток акционен филм да се покаже тоа?Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.