full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Зад сцените на новиот филм за James Bond со спектакуларниот Aston Martin DB10!

Новиот филм за James Bond – Spectre – треба наскоро да се појави во кино-салите – и како и секогап, важна улога во него ќе имаат и автомобилите!

Со DB10, Aston Martin ја слави својата поврзаност со британскиот таен агент која трае половина век – од 1964-тата година! Ќе го слушнете Даниел Крег како зборува за својот нов „службен“ автомобил и како најавува дека автомобилот има неколку тајни. Покрај Aston Martin DB10, во филмот ќе го видиме и концептниот C-X75 на Jaguar, кој е возен од негативецот во филмот.

Уживајте во утринската гимнастика!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.