full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Историјата на Honda – на хартија!

Јапонскиот производител секогаш имал многу креативни реклами – и токму таква е и најновата реклама која ни ја пренесува историјата на Honda – на хартија!

Тука ќе видиме сè за Honda – од почетоците на брендот со мали моторцикли, па сè до бродските мотори, автомобилите, тркачката историја на Honda, и многу повеќе. Погледнете!



Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.