full screen background image
Search

CARclub Галерија: Прекрасното BMW E21 на Никола Војновски!

Никола Војновски, познат и како ExtremeBt, е веќе неколку пати гостин на нашите страници – а вечерва со задоволство ќе ви го претставиме неговото спектакуларно BMW E21!

Прекрасното BMW на Никола доживеа драстична трансформација, и веднаш се гледаат трудот и љубовта вложени во него. Всушност, нема потреба многу да зборуваме – уживајте во фотографиите кои ги направи самиот Никола!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.