full screen background image
Search

Вечерно Кино: Погледнете ја фабриката на Jaguar – во 1961!

Еве една навистина несекојдневна можност – погледнете како се произведувал Jaguar Mark II – во фабриката на Jaguar во 1961!


Пред многу години, Jaguar направил и објавил официјален филм за својата фабрика. Филмот се вика One Leap Ahead и го прикажува производството на легендарниот Jaguar Mark II. Погледнете како се произведувал автомотилот кој во голем дел бил рачно изработен!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.