full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Погледнете како забрзува Ferrari 488 GTB!

Новиот, турбо-полнет Ferrari 488 GTB е вистински италијански супер-автомобил – погледнете како изгледа неговото брутално и неуморно забрзување до преку 300 километри на час!

Изгледајте го целото видео – и ќе видите и како турбо-полнетиот V8 исфрла пламени јазици од издувниот систем!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.