full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Запознајте го новото Audi A4 S-Line

Најновата генерација на Audi A4 ветува многу, а за оние кои сакаат за нијанска поспортски карактер тука е S-Line изведбата!

Новиот А4 е до 120 килограми полесен од моделот кој е во заминување, а тоа значи пониска потрошувачка и подобри перформанси. Покрај пониската тежина, има многу нови технологии – како што се LED предните светла и уште многу други детали. Новиот А4 треба наскоро да пристигне и кај нас!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.