full screen background image
Search

Неделно Кино: Heart vs Head – Nissan GT-R против Nissan GT-R R32!

Патеката е Gunsai, една од најпознатите во Јапонија, а автомобилите оставаат без здив – погледнете како изгледаат и звучат овие легенди на легендарната патека!

Едниот автомобил ја има сета врвна технологија и електроника, а другиот има чиста моќност, без никакви електронски помагала. Уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.