Утринска Гимнастика: Видео-брошура за Mercedes-Maybach S600 – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Видео-брошура за Mercedes-Maybach S600

Сакате да видите како изгледа луксузниот живот? Погледнете ја видео-брошурата (не, ни случајно немојте да ја наречете реклама) за Mercedes-Maybach S600!

Mercedes-Maybach S600 е еден од неколкуте автомобили кои се сметаат за „врв на врвовите“ во светот. Друштво му прават само британските луксузни автомобили од старата школа. Сепак, погледнете како е да се биде дел од тој свет.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.