full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Од 0 до 360 километри на час во Koenigsegg One:1

Погледнете како од прво лице изгледа монструозното забрзување на Koenigsegg One:1 од 0 па сè до 362 километри на час!

Иако во конкретниот случај, овој автомобил има на располагање само „1160“ коњски сили – сите 1389 ги има кога работи на Био-Етанол – сепак перформансите се импресивни. Погледнете!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.