full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Запознајте го новиот Jaguar XF!

Новиот Jaguar XF наликува на стариот, но нуди многу нови технологии и достоинство кое на моменти недостасува во класата!

Според одговорниот за дизајн на Jaguar – Ian Callum – „кога го дизајниравме новиот XF, како дизајнерски тим бевме водени од дисциплината, дисциплината на едноставноста. Секоја линија на екстериерот има чиста намена – нема ништо што е непотребно и прекумерно.“

Нам новиот XF ни изгледа одлично! Полн погодок!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.