full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Рекордот на новиот Honda Civic Type R на Nürburgring!

Уште додека го најавуваше новиот Civic Type R, Honda јавно објави дека ќе се обиде да го преземе рекордот на Nürburgring за возила со преден погон – погледнете како всушност изгледаше тоа!

Влезете во кабината со возачот (кој останува анонимен) и погледнете како од негова перспектива изгледа одличното возење – и интересен детал кој треба да се напомене е дека рекордот е освоен  уште во Мај минатата година, за време на тестирањата на Civic Type R!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.