Утринска Гимнастика: Новиот Hyundai i20 и урбаната уметност! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Новиот Hyundai i20 и урбаната уметност!

Еден од начините со кои Hyundai ќе го промовира новиот i20 е преку уникатната, улична уметност. Погледнете како можете насекаде да бидете инспирирани!

Новиот и привлечен i20 наскоро треба да пристигне и кај нас, но и без да го видиме во живо мораме да признаеме дека е привлечен и модерен градски автомобил – па соодветно на тоа, може лесно да се вклопи во урбаните средини – токму онаму каде што доминира уличната уметност.

Hyundai во соработка со уличниот уметник JPS изготви интересна реклама за новиот i20. JPS е уметник кој користи големи форми и бои за да пренесе некаква порака – и токму тоа му успеа и со i20. Погледнете!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.