full screen background image
Search

CARclub Галерија: Porsche 911 GT3!

Несекојдневна можност одблиску да погледнеме вистинска реткост – Porsche 911 GT3!

Да започнеме и завршиме со најважните информации – врз задните тркала се крие врескачки атмосферски 3.8-литарски боксер кој испорачува 470 коњски сили при 8750 вртежи во минута и му дозволува на автомобилот да забрза до 100 километри на час за 3.5 секунди, и да постигне максимална брзина од 315 километри на час.

Доволно бројки. Сега, уживајте во фотографиите!

Фотографија: Дејан МаликовскиАлфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.