full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Новото возило на Дедо Мраз!

Новата година ни се наближува, а добрите луѓе од BMW решија годинава да му помогнат на Дедо Мраз малку полесно и позабавно да си ја заврши работата!

Што мислите,  дали на Дедо Мраз оваа година ќе му биде полесна работата, и дали воопшто ќе се занимава со разнесување подароци?Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.