full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: LaFerrari против McLaren P1!

Конечно, една од споредбите кои со нетрпение ги очекуваме – ултимативните понуди на McLaren и Ferrari се соочуваат на италијанските патишта!

На колегите од CAR Magazine не им е лесно – мораат да уживаат во два супер-ексклузивни супер-автомобили на прекрасни патишта и прекрасно италијанско сонце. Ако тоа не се работите од кои се направени соништата, не знаеме кои би биле.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.