Викенд кино: Најскапата боја која можете да ја нарачате за вашето BMW! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Викенд кино: Најскапата боја која можете да ја нарачате за вашето BMW!

Бојата која се нуди преку Individual програмата на BMW се нарекува Pure Metal Silver и можете и вие да ја добиете на вашиот нов BMW автомобил за само 8000 евра!

Луѓето од BMW гордо ја покажуваат оваа уникатна боја за своите автомобили, која не само што е скапа, туку е и комплицирано да се добие. Бојата се вика Pure Metal Silver, достапна е преку Individual програмата на BMW и чини 8000 евра! Погледнете го видеото за да го видите целиот процес!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.