full screen background image
Search

Вечерно кино: Ноќно летање со новото Ford Mondeo!

Ford на голема врата го најавува пристигнувањето на новото Mondeo во Европа, и ја користи секоја можност да ги промовира новите технологии кои се дел од овој автомобил.

Она што Ford го промовира со ова видео е новиот систем за осветлување на Mondeo. Креативен начин за рекламирање, нели?Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.