full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Како е да се биде тест-возач на Pagani!

Работа од соништата – да се биде тест возач на производител на егзотични возила како што е Pagani. Погледнете како изгледа еден работен ден на тест-возачот на Pagani, Davide Testi.

Davide Testi има полно работно време како тест-возач на Pagani. Погледнете го ова интервју со среќниот Davide кој и дознајте повеќе за тоа што работи тој.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.