Garage Eve.Ryn го претстави првото тјунирано BMW i3! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Garage Eve.Ryn го претстави првото тјунирано BMW i3!

Јапонските тјунери од Garage Eve.Ryn го претставија BMW i3 EVO – нивата визија за тоа како би можела да изгледа екстремната верзија на овој електричен автомобил!

Измените најверојатно се исклучиво козметички, бидејќи нема никакви информации за евентуалните доработки на комплицираниот електричен погон. Веднаш се забележуваат проширените крила, екстремните браници како и новите, големи фелни, како и карбонски сплитери и странични трагови. Ако ништо друго, барем изгледа како да е брзо!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.