full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: BMW M4 на носач на авиони!

Што мислите дека може да биде конвертирано во најдобрата тркачка патека на светот? Носач на авиони од Нимиц-класата, секако!

Носач на авиони од Нимиц-класата е навистина голем – мора да биде за да може да се искористи за лансирање на различни воени летала. Но кога не се користи за воени цели, може да се искористи за нешто навистина интересно.

Во ред, не е дека BMW и Вујко Сем се договориле да ја конвертираат палубата на еден носач на авиони во тркачка патека, но сепак технологијата е доволно напредната за така да изгледа. Уживајте во следните неколку минути, сигурни сме дека нешто вакво досега не сте виделе!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.