full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Конвојот со празни автомобили на Hyundai!

Како најдобро ќе го покажете системот за радарски темпомат кај вашите автомобили? Со тоа што ќе направите конвој од автомобили без возачи кои се следат еден со друг, секако!

Она што ќе го видите е импресивно – неколку примероци на луксузниот Hyundai Genesis (кој нема да го видиме во Европа) возат во конвој, целосно без возачи, благодарение на неколку храбри каскадери и импресивната технологија која Hyundai ја има вградено во својот знаменосец.

Погледнете како тоа изгледа – и немојте да бидете изненаденин ако во иднина навистина видиме вакви појави по нашите патишта.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.