Porsche им ја честита победата на Audi и уште од сега најавува борба за следната година! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Porsche им ја честита победата на Audi и уште од сега најавува борба за следната година!

Кој губи, има право да се лути – кажале постарите. Но Porsche го покажа вистинскиот спортски дух со честитањето на победата на Audi, но и најавата дека Le Mans 2014 е првиот ден од Le Mans 2015!

Тимот на Porsche подготвено ја најавува борбата за следната година. Погледнете!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.