full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Range Rover Evoque во најголемиот азиски скејт-парк!

Кратко но мошне интересно видео – погледнете како се снаоѓа Range Rover Evoque во најголемиот азиски скејт парк, обично резервиран за најхрабрите скејтери!

Неретко се случува некој да го искритикува Range Rover Evoque и да каже дека не е подготвен да се справи со екстремни агли и неочекуван терен. Што ќе кажете после ова?Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.