Персонализирајте ја вашата свирка – нова понуда од Peugeot! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Персонализирајте ја вашата свирка – нова понуда од Peugeot!

Peugeot на своите купувачи ќе им дозволи да отидат чекор понатаму со персонализацијата на својот автомобил – сопствениците ќе можат самите да изберат каква ќе биде нивната свирка!

Сакате вашиот автомобил да биде вистински ваш и на секој чекор да го отсликува вашиот карактер? Peugeot ќе ви го дозволи токму тоа – изберете како ќе звучи вашиот автомобил! Со новиот Audio Sonic Personalisation Programme ќе можете да отидете еден чекор понатаму во персонализацијата – погледнете за што се работи!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.