Утринска гимнастика: Војна на вртежите – Enzo против LaFerrari – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска гимнастика: Војна на вртежите – Enzo против LaFerrari

Како  и минатиот пат кога ја слушавме споредбата меѓу Alfa Romeo 8C и Audi R8, и овој пат можеме да уживаме во звучните можности на два прекрасни автомобили – овој пат обата од Ferrari!

Навистина нема потреба од многу објаснување – пуштете ги вашите звучници погласно и уживајте во вокалните способности на 24 Италијански цилиндри!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.