Утринска Гимнастика: Subaru WRX STI vs StickBomb! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Subaru WRX STI vs StickBomb!

StickBomb е играчка каде редите дрвени стапчиња кои сопствената тензија ги држи на место, но се случува експлозија кога ќе отстраните барем едно од малите делчиња. Што се случува кога во приказната ќе додадете и Subaru WRX STI на далечинско управување?

Навистина нема потреба повеќе да објаснуваме – погледнете го видеото и уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.