Готвење мисирка со Lamborghini Aventador! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Готвење мисирка со Lamborghini Aventador!

Подготвувате Божиќна мисирка и не знаете како да ја подготвите? Еве една одлична идеја!

Добро, признаваме – ова е една од поголемите глупости кои сме ги виделе во изминатиов период, но сепак се насмеавме на креативноста. Плус, секоја шанса кога можеме да го споменеме Lamborghini Aventador со задоволство ќе ја искористиме!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.