Трета тура автомобилски карикатури од ExtremeBt! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Трета тура автомобилски карикатури од ExtremeBt!

Никола Војновски, познат и како ExtremeBt заврши уште една тура автомобилски карикатури, кои ние со задоволство ви ги претставуваме тука на CARclub!

ExtremeBt – или како што ние сакаме да го наречеме, Екстремниот Битолчанец – е гуру со својот таблет, и со задоволство црта автомобилски карикатури, кои пак ние со задоволство ги објавуваме. Овој пат ви претставуваме дупла доза со вкупно 10 карикатури, а меѓу нив се:

  • BMW 2002
  • Dodge Charger
  • Opel Kadett C
  • Opel Rekord C
  • Polski Fiat 126p
  • Volkswagen Beetle
  • Volkswagen Golf MK1
  • Volkswagen T1 Camper
  • Yugo 55
  • Zastava 128

Особено се радуваме на нацртаниот Dodge Charger, кој гордо ги носи боите на CARclub – ти благодариме Никола! Повеќе од Никола можете да видите на неговиот DeviantArt профил.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.