Погледнете ја технологијата на моторот во Porsche 918 Spyder – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Погледнете ја технологијата на моторот во Porsche 918 Spyder

Во ова неколкуминутно видео луѓето од Porsche детално ја објаснуваат технологијата позади хибридниот Porsche 918 Spyder.

Покрај хибридната технологија која се користи во 918 Spyder, луѓето од Porsche зборуваат и за режимите на работење на овој автомобил и како се извлечени максималните можни перформанси додека потрошувачката е одржана на завидно ниско ниво.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.