Утринска Гимнастика: Ian Callum зборува за дизајнот на Jaguar Project 7 – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Ian Callum зборува за дизајнот на Jaguar Project 7

Дизајнерот кој стои зад Project 7 го опишува процесот на дизајнирање на овој уникатен и привлечен концепт, но и филозофијата која стои позади него.

Според Ian Callum, единствената намена на Project 7 е да биде возен и да се ужива во него. Уживајте во прекрасните слики и звуци!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.