Утринска Гимнастика: Lamborghini Gallardo LP 570-4 Squadra Corse на тркачката патека! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Lamborghini Gallardo LP 570-4 Squadra Corse на тркачката патека!

Ова утро го започнуваме со новото Lamborghini Gallardo LP 570-4 Squadra Corse и неговите перформанси на тркачката патека.

Дали ние сме единствените што мислат дека Lamborghini почнува малку да претерува со ознаките на своите автомобили? Lamborghini Gallardo е сосема во ред. Lamborghini Gallardo LP 570-4 Squadra Corse е нешто што само луѓето кои работат во фабриката и оние кои имаат по 10-тина од овие возила ќе го запомнат.

Но сепак, не е тоа толку важно – погледнете го ова Gallardo како ужива таму каде што припаѓа – на тркачката патека!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.