Honda Civic Aero pack – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Honda Civic Aero pack

Honda објави интересен аеро бодикит за новиот Civic – сега тој е поагресивен и подинамичен!

Ние веќе имавме можност да се дружиме со новиот Civic и неговиот типично јапонски карактер и имаме мошне позитивно мислење за популарниот Јапонец од компакт-класата.

Сега, Honda одлучи дека е време за мали промени – за оние кои сакаат Civic да изгледа поспортски, подинамично и помоќно.

Аеро пакетот содржи нов преден браник со елемнти од јаглеродни влакна како и заден дифузер кој е во истиот стил. Овие промени го прават Civic да изгледа многу поспортски, како што впрочем и му доликува. Понатаму, тука се и новите 17/18-инчни “Argon” алуминиумски фелни во две бои.

Сеуште немаме информација колку ќе чини овој аеро пакет за Honda Civic, но нам ни изгледа навистина привлечно.Во своите најлуди соништа Димитар вози Ford Fiesta ST, а во реалноста ја обожава својата "нормална" Fiesta. Среќен што е дел од CARclub.