Испратете BMW “Powerful Christmas” честитка – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Испратете BMW “Powerful Christmas” честитка

Бидејќи се ближат празниците и времето за честитање, ова е идеален момент за отварање на „моќни пакети“ во вид на BMW M6 Coupe и BMW Hp4!

Исто така, BMW овозможи и самите вие да им испратите динамична интерактивна празнична честитка на вашите драги личности и пријатели преку оваа интернет страница: www.unpacking-power.com

Уживајте во „отпакувањето“:Отсекогаш Филип се интересирал за дизајнот и перформансите на автомобилите, а во срце му лежат легендарните спортски модели со забавен карактер кои можат да ги совладаат свиоците со огромна брзина.