Chevrolet Malibu сликан во Скопје! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Chevrolet Malibu сликан во Скопје!

Големиот седан на Chevrolet, наменет за глобалниот пазар пристигна и кај нас! Нашиот остроок фотограф го начека додека ја комплетираше процедурата за хомологација!

Chevrolet Malibu е наменет за глобалниот пазар, па така дојде и кај нас во Македонија. Штом веќе е завршена процедурата за хомологација, се надеваме дека наскоро ќе ја доживее својата официјална промоција и дека ќе почнеме да го гледаме на нашите улици. Во меѓувреме, погледнете ги неколкуте шпионски фотографии кои ги обезбедивме!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.