Ексклузивни фотографии од саемот во Париз! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Ексклузивни фотографии од саемот во Париз!

Шпионите оперираат секојдневно, а нашиот шпион во Париз ни обезбеди ексклузивни фотографии од тамошниот саем за автомобили!

Денес ви пренесуваме дел од амтосферата за време на автомомилскиот саем во Париз. Годинава видовме многу, многу премиери и новитети кои сериозно ќе влијаат на автомобилската индустрија. Уживајте во во фотографиите кои ни ги обезбеди нашиот пријател. Голема благодарност до @smarkovik (нашиот шпион од Париз) за фотографиите!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.