Утринска Гимнастика: Историјата на AMG – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Историјата на AMG

AMG претставува вистинска икона кога се во прашање спортските автомобили. Да ја погледнеме историјата на AMG во неколку минути!

Mercedes одсекогаш произведувал квалитетни луксузни автомобили со доза спортска душа во нив, но за сликата да биде комплетна тука е AMG дивизијата која го прави секој Mercedes уникатен и моќен! Всушност, тоа е и мотото на AMG – “You can`t really improve a Mercedes…but you can make it DIFFERENT.”

Следниве неколку минути уживајте во историјата на AMG!Во своите најлуди соништа Димитар вози Ford Fiesta ST, а во реалноста ја обожава својата "нормална" Fiesta. Среќен што е дел од CARclub.