Chevrolet Cruze – Автомобил кој им создава главоболки на зомбијата! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Chevrolet Cruze – Автомобил кој им создава главоболки на зомбијата!

Секогаш се радуваме на интересни и креативни реклами – а најновата реклама за Chevrolet Cruze која се прикажува во Соединетите Американски Држави е токму таква!

Новата реклама за Chevrolet Cruze ги става токму зомбијата во главна улога, кои се жалат на Chevrolet Cruze, односно на тоа дека остануваат гладни заради безбедноста, управливоста и штедливоста на популарниот седан на Chevrolet.

Интересна реклама, која од сосем поинаква перспектива ги покажува добрите страни на еден автомобил. Уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.