tushek – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ТАГ:

Tushek TS 900 H Apex доаѓа од Словенија и напаѓа со 950 хибридни коњски сили!

TS 900 H Apex е дело на производителот Tushek – а користи хибриден погон кој комбинира мотор со...